En heldag i utförsåkningens anda.

Efter information om dagen inleds en uppvärmande pistvisning där de bästa backarna visas och teståks. Beroende på deltagarnas åkkapaciteter och hur många vi är så bildar vi eventuellt in oss i två grupper. De erfarna får följa med på en offpistjakt. Här kan vad som helst hända! Firning utför en brant snöränna eller djupsnö upp till höfterna, vem vet?! Den mindre erfarna fortsätter i lugnare tempo med utmaningar som att testa lite lössnö eller kanske en längre lunch…

Efter lunch kommer dagens höjdpunkt: Helikopterskidåkning! Vi flyger upp på en fjälltopp antingen Helags som är Sveriges högsta topp söder om polcirkeln eller Skarvarna, en annan mäktig topp i området. Efter två låånga åk blir det after strapatser vid Fjällbäcken i Bruksvallarna i våra träpooler och den unika bastun. Denna skidåkningens dag avrundas slutligen med en trerätters gourmetmiddag på Fjällbäcken lodge.

Pris på ovanstående program:
Om ni redan bor med oss på Fjällbäcken lodge, kostar denna dag 3990:- + moms
Väljer ni detta och bor på annan anläggning eller stuga kostar dagen 4890:- + moms
Då ingår: Guide, utförsutrustning, pistvisning, lunch, heliski 2 åk, jacuzzi och bastu, handduk, 3-rätters middag samt snowracer eller skoter ner till Bruksvallarna efter middagen.