• All in vinter

Vi lovar er minnesrika dagar!!

Torsdag till söndag eller söndag till onsdag.

Dag 1
Ankomst till Bruksvallarna och Ica Stigmyhrs. Bandvagn eller skoter upp till Fjällbäcken (1 km) beroende på hur många ni är. Vid ankomst senast 19.00 serveras en 3-rätters middag, annars en lättare vickning.

Dag 2
Efter frukosten blir det full fart. Vi åker ner till skoteruthyrningen och plockar ut skotrar. Turen går förbi ett av områdets många fina vattenfall. Här blir det ett stopp för Isklättring! Bättre konferensaktivitet finns knappast. Det är enklare än man tror. Alla har varsin klättersele och hjälm, vi visar och ger tips på hur man skall komma ändå upp till toppen av det frusna vattenfallet. Som hjälp har vi isyxor och stegjärn. Med alla medarbetare i ryggen peppas man uppåt och 99% av deltagarna klarar åtminstone den lättare leden! Utelunchen som ni blir serverade brukar smaka gudomligt efter lite fjälluft och adrenalin! Efter lunchen fortsätter skotersafarin. Att köra skoter är som ni redan upplevt relativt lätt. Här och var tar vi några naturliga stopp och njuter av vyerna. Safarin avslutas vid Fjällbäcken. Här blir det bad i jacuzzi och bastu. Ni får lov att slappna av och stämningen skjuter snabbt i höjden. Efter bad och bastu avnjuts en trerätters gourmetmiddag i vår matsal Helags. Middagen består som regel av traktens råvaror till exempel älg, ren eller ädelfisk.

Dag 3

Efter frukosten åker vi till Ramundberget. Efter en uppvärmande pistvisning där backarna visas upp och teståks, höjer vi nivån lite. Beroende på deltagarnas skidvana så delas ni in i två grupper. De mest erfarna får följa med på en offpistjakt i och runt skidanläggningen. Den mindre erfarna gruppen fortsätter i ett lugnare tempo men med utmaningar som att testa lite lössnö eller kanske ta en längre lunch.
Efter lunchen kommer då dagens höjdpunkt: Helikopterskidåkning! Vi flyger upp på mäktiga fjälltoppen Helags som är Sveriges högsta topp söder om polcirkeln. Efter två fina åk hoppar vi in i helikoptern och flyger hem till lodgen för After-ski och Jacuzzi och bastu. Solbrända eller åtminstone väderbitna kommer ni att avnjuta en av era bästa måltider. De kan vi lova, toppmat kryddad med 2 dagars spännande aktiviteter är något utöver en vanlig middag i stan.

INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS FÖR ISKLÄTTRING, SKOTERÅKNING ELLER BASTUBAD! SKIDVANA ÄR BRA ATT HA. MAN BEHÖVER INTE VARA SUPERDUKTIG MEN KUNNA TA SEJ NER I EN BRANT RÖD PIST.

Pris:
Det är svårt att sätta pris på denna All-in aktivitet då vi vill veta hur många ni är, om ni vill sitta en eller två per skoter. Vill ni ha sportskoter med extra klös eller ”duger” en touring maskin. Om ni har egna utförsskidor osv.
Men grundpris inklusive ovanstående upplägg med helpension på Fjällbäcken lodge, skotersafari (touring och ni sitter 2 & 2),isklättring, heliskiing, pistvisning,liftkort, skidhyra hamnar det på cirka 12900:- + moms per person.
Resa till Funäsfjällen tillkommer liksom drycker och resor inom Funäsfjällen.

Med reservation för dåligt väder så kan Heliskiingen ställas in.