Spännande Heldagspaket

Adrenalin, fart och fläkt samt skön avslappning bjuder det här paketet på, riktig Strapatskänsla! Vi samlas på förutbestämd plats (om ni inte bor med oss på Fjällbäcken lodge) och alla får genomgång av skotrar, varsin klättersele och hjälm. Att köra skoter är relativt lätt och det gör denna safari till en orgie i lek och skratt. Efter en bit skoteråkande kommer vi fram till ett av områdets vattenfall. Vi visar och ger tips på hur man skall komma ändå upp till toppen av ett fruset vattenfall med hjälp av isyxor och stegjärn som man sätter på slalom- eller telemarkspjäxorna.

Lunch & middag ingår

Utelunchen äter vi vid isfallet och kan bestå av rödingsoppa med hembakt bröd eller hemgjord gulasch. Efter lunchen fortsätter skotersafarin. Safarin avslutas vid vår anläggning Fjällbäcken på 800 meters höjd, med utsikt över fjäll och byn Bruksvallarna. Här blir det bad i jacuzzin och i en bastu med stomme från 1700-talet. Sedan avnjuts en trerätters gourmetmiddag i vår träkåta. Middagen består i regel av traktens råvaror till exempel älg, ren eller ädelfisk.

Pris på ovanstående program:

Om ni redan bor med oss på Fjällbäcken lodge, kostar denna dag 2050:- + moms
Väljer ni detta och bor på annan anläggning eller stuga kostar dagen 2750:- + moms
Då ingår: isklättring, touringskoter- ni sitter 2 & 2, utelunch, jacuzzi och bastu, handduk, 3-rätters middag samt snowracer eller skoter ner till Bruksvallarna efter middagen.